Servicii

Oferim sisteme profesionale de parcare auto cu plata pentru parcari moderne, cu trafic intens, care asigură o utilizare şi instalare facilă, oferind în acelaşi timp avantaje precum operarea sigură şi precisă.
Proiectarea sistemului a avut ca obiectiv reducerea costurilor totale de operare şi este bazat pe componente mecanice şi electronice avansate.

Sistemele de parcare cu plata automata  ofera solutii inteligente si eficiente pentru managementul spatiilor de parcare si controlul accesului auto.

Noi dimensiuni si oportunitati de afaceri pot fi abordate cu ajutorul sistemelor de parcare cu plata automata, a sistemelor de recunoastere a numerelor de inmatriculare auto, a sistemelor de numarare a persoanelor precum si a indicatoarelor moderne de parcare. RTH Proconstruct ofera servicii de proiectare, asistenta tehnica, punere in functiune, programare software si instruire personal in vederea implementarii sistemelor de parcare cu plata automata. Serviciile aferente sistemelor de parcare cu plata automata personalizate oferite de RTH Proconstruct se caracterizeaza prin promptitudine, fiabilitate si optiuni eficiente ce asigura pe termen lung maximizarea profitului si se pot adapta unei mari varietati de concepte. Cu profesionalism, cunostinte tehnice solide si experienta dovedita in domeniul distributiei si instalarii sistemelor de parcare cu plata automata, RTH Proconstruct contribuie la imbunatatirea reala a operabilitatii activitatilor si la mentinerea unor standarde inalte de business.

Alege calitatea, siguranta si cele mai bune tehnologii moderne !